Sponsoren

Informatie

Veel PR-activiteiten blijken achteraf voor ondernemers een “schot in eigen doel” te zijn doordat ze vaak niet het gewenste effect hebben. Meer succes daarentegen belooft óns multichannel aanbod: een advertentie op onze website (met mogelijkheid tot doorklikken naar uw website), een advertentie op de beeldschermen van Sporthal Rengers en een advertentie op een groot spandoek in de hal tijdens de competitie.

Wij van REZA Leeuwarden zijn de grootste zaalvoetbalvereniging in het noorden. U geeft ons uw logo, uw naam en wij zorgen voor een schot in de roos. REZA is een begrip in Leeuwarden en directe omgeving. Wij organiseren bedrijfsvoetbal voor 33 teams in 3 klassen en spelen elke vrijdagavond van september t/m april. Daarnaast organiseren wij 2 toernooien per jaar. Een brede verspreiding van uw producten en diensten is daardoor gewaarborgd. En het mooiste van al: u kunt ook nog eens geld besparen. Want voor een zorgvuldig geplande en uitgevoerde direct-mail-campagne moet u flink betalen. Het sponsoren van REZA is echter veel goedkoper, voor slechts € 150,= adverteert u via ons multichannel aanbod.

Met uw inzet steunt u een goede zaak en bewijst u REZA Leeuwarden een goede dienst. Wij op onze beurt bevorderen uw imago en maken een breed publiek attent op uw producten en diensten.

Bent u geïnteresseerd? Voor meer informatie staat onze secretaris op elk gewenst moment via telefoon of schriftelijk ter beschikking. Indien gewenst komen we naar uw bedrijf om een en ander nog eens toe te lichten.

Met vriendelijke groet en dank voor uw steun,

De voorzitter van REZA Leeuwarden

Contact